Biblioteket

Biblioteket på Vågen videregående skole holder til i 2. etasje i lyse,
trivelige lokaler med utsikt over Storånå.

Åpningstider: 08.30-15.30

Hos oss finner du fagutdannet personale, en fagboksamling rettet spesielt mot de programfag det undervises i på skolen, et godt utvalg av nyere skjønnlitteratur, også engelsk. Vi har også en relativt stor og god samling med DVD’er. Alt materiale kan lånes av alle ansatte og elever ved skolen. Du kan søke etter materiale i vår nettkatalog - se link. Vi tar gjerne imot ønsker om hva som skal kjøpes inn!

På biblioteket finner du en stille lesesal, 2 store grupperom og dessuten 2 små arbeidsrom som ofte er reservert til elever med spesielle behov. Det er også avis/tidsskriftkrok og flere bord for gruppearbeid i bibliotekslokalet. Det er satt opp 1 Mac og 11 stasjonære PC `er tilknyttet printer.

Skolebiblioteket har en kombinert kopimaskin/printer som alle kan benytte. 

Kontakt bibliotekarene eller IKT-teknikerene hvis du lurer på hvordan du legger til skolens printere til din maskin.

Ønsker du å kontakte biblioteket:

Tlf: 90 10 68 83/51 92 15 58
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. & Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du treffer oss også på Facebook

Nyheter fra biblioteket

BRETTSPILL INNKJØPT TIL SKOLEBIBLIOTEKET

27-01-2017 | Biblioteket

BRETTSPILL INNKJØPT TIL SKOLEBIBLIOTEKET Da har Lena og jeg vært ute og kjøpt brettspill slik elevrådet ønsket vi skulle gjøre. Alle spillene vi har kjøpt har vært ønsket av elever. Vi har i denne omgang ikke kunnet kjøpe alt som ble ønsket, men alt som er ønsket vil stå på ønskelista...

Les mer

Informasjon om utlån av lærebøker og programvare

07-08-2014 | Biblioteket

Alle klasser: Du er personlig ansvarlig for bøkene du låner av skolen, og du må erstatte disse hvis du ikke leverer dem tilbake til oppsatt tid ved slutten av skoleåret. Informasjon om siste frist for innlevering vil komme på skolens hjemmeside, samt som informasjon til den enkelte klasse. VG1 Design og håndverk, VG2...

Les mer

© 2013 Vågen VGS 
Alle rettigheter reservert.

Ansvarlig redaktør:
Rektor Bente Jelsa

rfk-grey

vaagen-vgs@skole.rogfk.no
Tlf. 51 92 15 00

Holbergs gate 23
4306 Sandnes