Siste nytt fra Facebook

Vågen Videregående Skoleon Facebook

• Kjekk ekskursjon for elevene på medier og kommunikasjon vg2 sist fredag 😀🍂👟☀️

12 timer siden
  • Utvekslingselevene Virgile og Manon fra Grenoble skal være på Vågen i fire uker!Vågenelevene Erle og Tove Karin har vært hos dem i Grenoble

3 dager siden
  • Les om rådgiver og trommelærer Tommi Haukland og veldedighetskonserten han arrangerer i Sandnesposten i dag! På torsdag i neste uke på internasjonal dag, skal dere og få høre mer om barnehjemmene i Bolivia som også er Vågens solidaritetsprosjekt! Et flott prosjekt hvor Tommi og en rekke elever og lærere med egne øyne har sett at hjelpen når fram❤️

3 dager siden
  • Flinke 1. Klasse drama lager hudkrem på laboratoriet i naturfagstimen👍😀 Realfagslærerne Kristian og Svein følger nøye med i bakgrunnen👍

3 dager siden
  • Vågen markerer Refleksdagen med konsert av Lene og Martin Talgø i kantina. Elevrådet premierer beste refleksfoto som leveres inn på Instagram på #vågenrefleks i løpet av denne uka Elevrådet deler ut reflekser til alle når Trygg Trafikk har sendt disse til skolen Bruk refleks i høstmørket!!

3 dager siden
  • ERASMUS+ prosjektet Early Warning - Early Reaction - har nådd de Spanske medier. Dette er et spennende samarbeid mellom Sverige, Norge og Spania.

4 dager siden
  • I dag hadde vg2 Medieproduksjon hyggelig besøk av hospitanter fra Tryggheim😀 Det ble opplæring i bruk av både kamera, lyssetting og greenscreen📸 Elevene i 2MPRA stod for opplæringen👍😊👏👏👏 Takk for en super innsats!!

4 dager siden
  • Rådgiver og musikklærer Tommi Haukland arrangerer støttekonsert til inntekt for Boliviafamiliens arbeid med barnehjem i Bolivia! Dette er også skolens solidaritetsprosjekt gjennom alle år. Det er et fantastisk prosjekt, og flere av skolens elever og lærere har besøkt barnehjemmene og sett hvordan hjelpen når fram! Tommi har og vært og besøkt barnehjemmene i Bolivia, og det engasjerte ham til å gjøre noe for å hjelpe! På lørdag arrangerer han veldedighetskonsert på de røde sjøhus! Det blir mange dyktige musikere på scenen! Og fra Vågen stiller musikklærerne Tommi, Bjor Bohne og Odd Erik Ognedal! Kom da vel!

5 dager siden