Siste nytt fra Facebook

Vågen Videregående Skoleon Facebook

• Rektor ønsker alle elever og ansatte en riktig god sommer😎

21 timer siden
  • Idag har lærerne hatt pedagogisk orientering hvor de har jobbet med greenscreen,Kapla, lagd videopresentasjon, skrevet Haikudikt mm. Kjekk dag med kjekke kollegaer.

en dag siden
  • Ang.søkning til vgs.: Det er mulig å gi forhåndssvar i Vigo fram til 1 juli. Du logger deg på som vanlig og svarer på tilbud om skoleplass.

2 dager siden
  • Elevene våre på vg1 medieproduksjon og medie og kommunikasjon var også på Sandvedparkfestivalen i går. På denne linken kan du se hva de bidro med: http://ungisandnes.com/

3 dager siden
  • Hipp, Hipp, Hurra! Gratulerer til alle VG3-elevene! 3 år på Vågen er ugjenkallelig over❤️Lykke til og God Kreativ Framtid🌟

3 dager siden
  • Så var det MDD sin tur på scenen i Sandvedparkfestivalen 😁Alle som opptrer er fra vg1. Fantastisk innsats for skolen vår. Takk!!

3 dager siden
  • Sandvedparkfestivalen er i gang. DH har laget banner. KDA maler og mattelærere gjør det de er gode på🌸🌼🌸🌼

4 dager siden
  • 4 dager siden