Siste nytt fra Facebook

Vågen Videregående Skoleon Facebook

• Vågen Videregående Skole

Elevene i 1KDA og 1KDB har om bærekraft i naturfag, da passet det fint å delta på den store ryddedagen 27 april!

16 timer siden
  • Vågen Videregående Skole

Vågen Dansekompani er klar med sin danseforestilling på torsdag 4. Mai kl.19.30! Gratis inngang! Kom da vel😀😀😀

2 dager siden
  • Vågen Videregående Skole

Mange tok oppfordringen idag med å plukke søppel, både elever og ansatte. Gunnhild E. Haga og Bente Johansen fra Servicesenteret tok en tur i nærområdet rundt skolen.

• Vågen Videregående Skole

Pia Myrvold åpner sin nye utstilling - Art Avatar - i Vitenfabrikken i dag. Klasse 3DHUA - Elever ved Utstillingsdesign VG3 var spesielt inviterte av kunstneren til å få vite mer om hvordan man setter opp og stiller ut et så stort konsept. Både elever og lærere storkoste seg i de ulike installasjonene.

• Vågen Videregående Skole

Elever fra 2SF/KDA var med på fagnettverksamling for IKT i Egersund. De holdt et strålende foredrag om 3D-tenking og 3D-printing. I etterkant kunne deltakerne av kurset spør mer om de ulike programmene som elevene presenterte - Sculptris / Fusion 360 og Scetch-Up.

• Vågen Videregående Skole

Vågen er med på Rogaland rydder idag! Rektor har lagt ut hansker og pose på Servicesenteret og i kantinen som kan brukes til formålet.

• Vågen Videregående Skole

Her er en liten smakebit fra huskonserten

4 dager siden
  • Vågen Videregående Skole

Flott huskonsert fra Vg2 musikk i onsdagspausen idag!

4 dager siden